Voor wie?

Groepen, families

bruiloften, zakelijke gelegenheden, evenementen

 

Groepen

Groepsaccommodatie Cleyn Alserd is geschikt voor alle soorten groepen. Grote families met zowel kinderen als ouderen kunnen zich prima vermaken in de diverse ruimtes binnen en buiten. Voor groepen die vooral willen fietsen en wandelen is Cleyn Alserd een prima uitvalsbasis.

In de regio rondom Cleyn Alserd vindt u ook activiteiten voor groepen. Zo kunt u bijvoorbeeld praamvaren in Oudebildtzijl of Leeuwarden. Maar ook Wadlopen over de Waddenzee of een zeiltocht met een boot vanuit Harlingen. Ook is het IJsselmeer niet ver weg en bij Kornwerderzand is een mogelijkheid om te kitesurfen.

Catering

Wilt u met uw groep tijdens uw verblijf in Cleyn Alserd gezamenlijk dineren? Of u nu zelf kookt of wilt dat alles voor u klaar staat. Beide opties zijn mogelijk. Op het reserveringsformulier kunt u aangeven welke extra’s (zoals catering) u wilt.

Groepsarrangementen

Bent u op zoek naar activiteiten die u met uw groep kunt doen? Informeer dan eens bij survivalvereniging Billy de Klimmers (3km vanaf Cleyn Alserd) of bij VVV Leeuwarden.

Muziekavond

Organiseert u een verenigingsuitje en wilt u op een van de avonden een muziekband uitnodigen? Hiervoor is de grote zaal van Cleyn Alserd erg geschikt. Bovendien hebt u geen buren in de nabije omgeving.

Trouwlocatie

In het verleden zijn er al diverse bruiloften georganiseerd op Cleyn Alserd. Mensen vinden het vooral prettig dat ze het terrein zelf kunnen inrichten. Meer voordelen zijn dat er veel ruimte is rondom de ‘witte boerderij’ en dat de grote zaal met bar uitermate geschikt is voor een afsluitende receptie of een feest.

Feesten en partijen

Als de groepsaccommodatie geschikt is voor bruiloften is deze natuurlijk ook geschikt voor andere soorten feesten. Bijvoorbeeld voor een jubileum of familiefeest.

Evenement organiseren

Hebt u plannen voor een evenement? De ruime groepsaccommodatie, met speelweide, terras en voldoende parkeergelegenheid, biedt hiervoor veel mogelijkheden. Neem gerust contact op. Wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug.